Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.doctorsnightout.ro, Denumit in continuare Site-ul sau doctorsnightsout.ro, stabilesc conditiile in care orice persoana poate accesa si utiliza site-ul www.doctorsnightout.ro, si are valoarea unei conventii incheiate intre S.C. Vegas Events SRL,cu sediul in Bucuresti, sector 5, Str. Capitan Ion Garbea 26, Metrocity, Bloc Turn ap. 115,Et. 11-12 Cod postal 050683, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/11057/19.08.2016 CUI 36440215, in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv serviciile furnizate prin intermediul Site-ului (denumita in continuare ‘Utilizator’). Neacceptarea Termenilor si Conditiilor, ori a oricarei prevederi din acestea, atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului. Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul Site-ului, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

  1. DEFINITII

Site – doctorsnightout.ro

Utilizator – Persoana fizica care are sau obtine acces la continutul site-ului doctorsnightout.ro prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic si alte cai de comunicare).

Comanda – conventie prin care Utilizatorul achizitioneaza dreptul/drepturi de participare la evenimente promovate de catre doctorsnightout.ro

Drept de participare – drept conferit Utilizatorului care finalizeaza o comanda si achita pretul de a participa la un eveniment promovat de catre doctorsnightout.ro; achizitionarea unui Drept de participare confera dreptul de a participa la eveniment pentru o singura persoana.

Newsletter/Alerta – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor, promotiilor desfasurate de catre doctorsnightout.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea doctorsnightout.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

  1. PROTECTIA DATELOR

Utilizatorul accepta ca datele furnizate de el sa fie procesate electronic de catre doctorsnightout.ro in vederea executarii conventiei. De asemenea, utilizatorul este de acord ca datele sale sa fie folosite in limitele impuse de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Utilizatorul este informat ca acest accept poate fi revocat in orice moment.

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre Site Utilizatorul isi exprima in mod expres consimtamantul ca doctorsnightout.ro sa prelucreze, sa stocheze si sa transmita datele cu carcater personal furnizate de Utilizatori.Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate si servicii de comunicatii electronice. Informatiile furnizate sunt destinate utilizarii de catre doctorsnightout.ro si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerilor contractuali ai cu doctorsnightout.ro si altor companii din acelasi grup cu doctorsnightout.ro.

Prin utilizarea Site-ului veti primi informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de catre doctorsnightout.ro si partenerii sai contractuali.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dvs. va fi urmata de stergerea contului dvs. din sistem si de imposibilitatea de a aplica la serviciile si produsele oferite de catre doctorsnightout.ro. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere in scris cu cerinta dvs. pe care sa o trimiteti prin e-mail la adresa: contact@doctorsnightout.ro.

Doctorsnightout.ro se obliga sa nu foloseasca datele ultilizatorilor in alt scop decat cel de informare referitoare la evenimentele sale, informatii suplimentare, nelamuriri in cazul in care membrul/clientul le solicita.

Doctorsnightout.ro se obliga sa asigure securitatea si pastrarea datelor personale si deasemenea sa nu le  instraineze.

 

In cazul in care Utilizatorul nu este de acord  sau isi revoca acceptul dat pentru prezentele Condiţii doctorsnightout.ro va sterge toate datele care fac referire la acesta din baza sa de date, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

Utilizatorul poate reveni in orice moment asupra deciziei sale de a fi de acord si/sau a accepta Documentul prin accesarea, respectiv abonarea la newsletterul de pe site-ul Doctors’Night Out.

Utilizatorul se obliga sa completeze informatiile solicitate pe site cu date reale .

Completarea partiala a formularului de contact si trimiterea acestuia in mod eronat nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea doctorsnightout.ro de a contacta Utilizatorul.

Doctors’NightOut colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (adresa e-mail, nr. de telefon ), numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:

– pentru a asigura informarea si respectiv  accesul acestuia la evenimentele prezentate pe site; trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, in format  electronic si telefonic; informatii suplimentare  ,nelamuriri in cazul in care membrul/clientul le solicita

Prin crearea Contului, toti Membrii  sau Clientii si-au exprimat consimtamantul ca Doctor’sNightOut sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii nr. 506/2004, privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronic.

Politica de confidentialitate Doctors’NightOut se refera exclusiv  la datele furnizate in mod voluntar de catre Utilizator site-ului.

CONSIMTAMANT

 

Am citit si am inteles in totalitate cele de mai sus si consimt la prelucrarea si utilizarea Datelor mele cu Caracter Personal, in conformitate cu cele indicate in prezentul articol.

 

  1. COMANDA

Comenzile se proceseaza online si sunt finale. Urmatorii pasi trebuie urmati:

Pasul 1 – selectarea evenimentului pentru care se doreste achizitionarea dreptului/drepturilor de participare.

 

Pasul 2 – selectarea metodei de livrare:

  • Online – pentru plata online cu card bancar. Drepturile de participare sunt emise online la adresa de e-mail indicata de Utilizator
  • Prin curier – pentru plata ramburs. Pretul Drepturilor de participare comandate cu livrare prin curier nu include cheltuielile de transport.

In cazul pierderii Drepturilor de participare, nu se pot emite altele care sa le inlocuiasca pe cele pierdute. Drepturilor de participare nu pot fi copiate sau schimbate. Accesul la eveniment se face dupa principiul primului sosit. Dreptul de participare autorizat primul este considerat valid. Alte Drepturi de participare cu aceleasi date de identificare vor fi declarate invalide si accesul nu va fi permis.

 

Pasul 3 – selectarea metodei de plata si introducerea datelor personale.

 

Pasul 4 – sumarul datelor, controlul final, acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, transmiterea comenzii.

 

Pasul 5 – confirmarea comenzii de catre doctorsnightout.ro.

 

  1. PLATA CU CARDUL

Platile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de catre NETOPIA mobilPay,  partener doctorsnightout.ro in procesarea acestor plati. Comunicatia intre client si procesatorul de plati se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile dumneavoastra financiare vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plati. cu Doctorsnightout.ro nu stocheaza, primeste sau proceseaza in niciun fel detaliile tranzactiilor bancare (numar card, CVV, etc). Procesarea platilor se va face doar in LEI. In cazul in care clientul are contul in alta valuta, suma va fi automat convertita in LEI, conform contractului semnat cu banca emitenta a cardului le emiterea cardului. Taxele de procesare bancara a platilor sunt acoperite in totalitate de catre cu doctorsnightout.ro.

 

  1. ANULARE

Pretul platiti pentru achizitionarea Dreptului/Drepturilor de participare se va returna Utilizatorului numai in cazul anularii evenimentului.

 

In cazul anularii evenimentului Utilizatorul trebuie sa faca o cerere scrisa, trimisa de la adresa de e-mail de la care a fost facuta Comanda, in care sa indice Contul in care se ramburseaza suma platita pentru achizitionarea Dreptului/Drepturilor de participare aferente evenimentului anulat.

 

Solicitarea de rambursare trebuie facuta in maxim 15 zile lucaratoare de la data la care Utilizatorul a fost instiintat cu privire la anularea evenimentului. In caz contrar Utilizatorul pierde dreptul de a solicita restituirea pretului achitat.

 

Instiintarea cu privire la anularea unui eveniment se trimite prin e-mail si SMS, si se considera receptionata la data expedierii.

 

Doctorsnightout.ro se obliga sa ramburseze suma in maxim 10 zile lucratoare de la primirea solicitarii.

 

Drepturile de participare cumparate online nu pot fi schimbate sau anulate din initiativa Utilizatorului, iar contravaloarea acestora nu va fi returnata in caz de neprezentare.

 

 

  1. COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului Doctorsnightout.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Doctorsnightout.ro – SC Vegas Events SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Vegas Events SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Nici una dintre  părţi, clientul sau Doctors’NightOut nu răspunde de neexecutarea la termen sau/şi de executarea în mod necorespunzător – total sau parţial – a oricărei obligaţii care îi revine în baza prezentului document termeni si conditii , dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligaţiei respective a fost cauzată de forţa majoră, aşa cum este definită de lege.

Partea care invocă forţa majoră este obligată să notifice celeilalte părţi, în termen de 5 zile,  producerea evenimentului şi să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecinţelor lui

Doctorsnightout.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc).

  1. LEGISLATIE

Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara între Utilizator si SIte se va soluţiona pe cale amiabilă.

In cazul in care disputa nu se va putea rezolva pe cale amiabila, locul de juristictie este Curtea competenta din Romania, legislatia aplicabila fiind legislatia Romana.

  1. DISPOZITII FINALE

In limita prevederilor Termeni si Conditii, Doctors’NightOut nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza.

Doctors’NightOut isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

Doctors’NightOut isi rezerva dreptul de a publica pe site imagini si informatii despre evenimentele sale intr-o anumita perioada, pe teritoriul Romaniei.

Nu putem fi facuti responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa Doctors’NightOut. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare ale echipamentului tehnic utilizat pentru functionarea Website-ului si/sau a Platformei, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Website-ului si/sau Platformei, erorile de operare etc.

Doctors’ Night Out isi rezerva dreptul de a nu returna banii pentru anulari cu mai putin de 48 ore inainte de eveniment!

Pentru situatii legate de intrebari sau propuneri  in legatura cu Doctors’NightOut, vă rugăm să ne contactaţi la următoarele date de contact: contact@doctorsnightout.ro